Вашата усмивка е нашето призвание!

Ние сме дентални клиники Недялков

В дентална клиника „Недялков“ имаме своя основна цел, която следваме ежедневно и в името на която работим и се развиваме – точна и навременна диагностика, както и изработването на индивидуален лечебен план. Той бива изпълнен на най-високо ниво от нашите дентални лекари, които разполагат с необходимите знания и отговорност и използват съвременни технологии и подходи. Високопрофесионалното ни отношение се изразява  в стремежа не само за симптоматично лечение на наличните дентални проблеми, но и за отстраняване на причините за заболяването. По този начин ние осигуряваме на пациентите ни здрава и красива усмивка и постигаме дълготрайни във времето резултати. В дентална клиника „Недялков“ екипът ни се грижи не само за здравето, но и за комфорта на нашите пациенти и държим те да се чувстват обгрижени и спокойни. Приятната атмосфера в клиниката прави посещението при зъболекар  лишено от негативни емоции преживяване, което още повече мотивира пациентите да се погрижат за своите зъби. Не забравяйте, че красивата усмивка е важна както за душевното ви здраве, защото вдъхва самочувствие, така и за физическото здраве на цялото ви тяло. Ние можем да ви осигурим и двете и ще се радваме да допринесем за вашето благоденствие.
Разгледайте нашата галерия

Дентални клиники Недялков

В дентални клиники Недялков ние се грижим за вас и вашата усмивка!

Д-р Васил Недялков

собственик и лекар по дентална медицина

Материали & Оборудване

Защита & Качество

Нашите кабинети са оборудвани с най-актуалните и комфотни зъболекарски столове и апаратура, които в ръцете на подготвените ни специалисти, са точната формула, за да постигнем висококачествено и по-безболезнено лечение за пациентите ни.

Стоматологичното лечение се развива все по-динамично в световен мащаб и ние в клиники Недялков винаги се стремим да следваме и прилагаме най-модерните международни технологии, стандарти и премиум материали в нашата работа, за да отговорим на всички очаквания на нашите пациенти.

Нашият Екип

Сертификати & Дипломи

Имате въпроси? Свържете се с нас!

+359 2 944 8262