Нашите услуги

Лазарна стоматология

В 21-ви век лазерите са широко разпространени в редица области на живота, включително в денталната медицина.
Виж повече

Дентална хирургия

Денталната хирургия включва всички хирургични манипулации, извършващи се в устната кухина. Много често тя има ключова роля в интердисциплинарното лечение.
Виж повече

Протезиране

Протезирането е най-взискателната и прецизна област на денталната медицина, която трябва да създава  красота и съвършенство. Неслучайно то се оприличава на  същинско изкуство.
Виж повече

Ендодонтия

Ендодонтията, известна още като лечение на кореновите канали, е един от стоматологичните отдели, занимаващ се с диагностика и лечение на заболявания на пулпата и периапикалните тъкани на зъбния корен.
Виж повече

Избелване на зъби

Избелването на зъби е  най-популярната процедура в областта на естетичната стоматология, която изсветлява текущия цвят на зъбите ви и те възвръщат снежнобелия си вид.
Виж повече

Лечение на кариес

Консервативната стоматология има няколко направления. Най-общо тя включва следните процедури:

  • лечение на кариес на твърдите зъбни тъкани.

Виж повече

Пародонтология

Пародонтът е заобикалящата зъба тъкан, която включва венците и челюстните кости, т.е. зъбодържащия апарат. Пародонталните заболявания са  сред социално-значимите заболявания  в България.
Виж повече

Детска стоматология

Детската дентална медицина е най-деликатната от всички области на стоматологията,  тъй като включва грижа за зъбите на нашите най-малки пациенти.
Виж повече

Ортодонтско лечение

Имате криви зъби и се притеснявате от това? Искате да се усмихвате със самочувствие, но не ви харесва идеята да сте дълго време с видимите метални брекети?
Виж повече