Клиники Недялков Контакти

Клиники Недялков контакти, телефон и услуги

Клиники Недялков контакти – свържете се с нас по телефон или e-mail.

Вижте нашите услуги тук.

Адрес

бул. Кн. Ал. Дондуков №105 – партер, гр. София

Телефон

+359 2 944 8262
+359 88 8086251

E-mail

info@klinikinedialkov.com

Работно време

Понеделник - Петък 08:15 - 20:00
Събота 09:00 - 17:00

Лазерна Дентална Клиника Недялков

www.drnedialkov.com

Адрес

бул. Георги С. Раковски №81, гр. София

Телефон

+359 2 9833666

E-mail

info@drnedialkov.com

Работно време

Понеделник - Петък 09:00 - 20:00

Свържете се с нас!

Изпрати